''Haar hart voor bijzonder wonen en

stijlvol inrichten heeft geleid tot een

schat aan ideeën en inzichten''Over Terre à Terre

Terre à Terre is de interieurbegeleider die je nodig hebt als je zoekt naar een interieur waarin jouw persoonlijkheid terug te vinden is. Geen standaardbegeleiding maar één met veel aandacht voor jouw eigen woondoel. Terre à Terre kan jouw huis laten voelen als jouw thuis. Een interieur dat uiteindelijk uitstraalt wie jij bent!

Terre à Terre is opgericht als winkel (2014-2020) door Gemmy Veldhuizen. Vanuit huis, een oude bakkerij, verkocht zij bijzonder aardewerk, kussens, beddengoed, lampen. Alles in het hogere segment met een zonnige Zuid-Franse uitstraling!


Twee keer per jaar opende Gemmy de deuren naar het aangrenzende huis om klanten inspiratie te bieden. Haar hart voor bijzonder wonen en stijlvol inrichten heeft geleid tot een schat aan ideeën en inzichten.

Voor iedereen die persoonlijk begeleid wil worden in het tot stand laten komen van een origineel interieur, is Terre à Terre het perfecte startpunt. Vanuit Gemmy’s professie, het begeleiden van mensen in hun persoonlijke ontwikkeling en passie voor wonen is Terre a Terre interieurbegeleiding ontstaan.

Niet zelden is het lastig om samen een interieur te creëren waarin de persoonlijkheid van 2 mensen terug te zien is. Verbinden is de kracht van Terre à Terre. De combinatie van persoonlijke begeleiding in interieurontwikkeling is uniek en levert een woning met diepte op. Een huis waarin je de bundeling van jullie kracht ziet. Samen bouwen we een gefundeerd interieur dat staat als een huis!